Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

RUKOMETNI KUP HRVATSKE

Danas rukometaše i rukometašice čekaju susreti u Kup natjecanju

Objavljeno prije

Osim prvenstvenih natjecanja sportski klubovi, pa tako i oni rukometni, imaju pravo i obvezu sudjelovati u Kup natjecanjima.

Tako će se danas (srijeda, 24.studenoga) rukometaši Metković Mehanike na Korčuli ogledati s drugoligašem Korčulom u Kup utakmici za južnu rukometnu regiju. Susret bi trebao započeti u Korčuli u 18 sati.

Ženski rukometni klub Metković u Sportskoj dvorani s početkom u 20 sati domaćin je istovrsnog susreta s ŽRK Hoteli Makarska.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Klubovima iz Metkovića u svakom slučaju želimo uspješan nastavak Kup natjecanja.

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije