Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

VAŽAN BOD ZA BOĆARE

Boćari Metkovića iz Marinića donijeli jedan bod

Objavljeno prije

U 17.kolu Super lige boćara Metković se iz Marinića vraća s jednim bodom. Konačan ishod susreta bio je 13:13. U svakom slučaju, ne može se reći da su naši boćari doživjeli neuspjeh a da je bilo malo više sportske sreće (i preciznosti) sigurno bi se vratili s dva boda.

Imali su 15 bodova, a s novim  bodom, imaju ih 16.

Počelo je solidno, jer je Dodig dobio dva poena u srazu s Kukuljanom ( Pojedinačno k. 1), ali je Kovačević u P.K.2 donio svojima dva poena u sudaru s Andrijom Čorlukom.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Domaći su bili bolji u paru klasično, a gosti u trojci klasično. U brzinskom izbijanju Andrija i mate Čorluka dobili su Kukuljana i Flega, a u preciznom domaći su upisali 4 poena. Brzinsko štafetno stiglo je na adresu Andrije i Mate Čorluke, dok je Prlaguzić s Ladavcem u pojedincima odigrao 1:1.

Slijedile su dvije pobjede (4 poena) domaćih u Pojedinačno k. 1 i P.K.2., te na kraju pobjeda gostiju, A. Čorluke i Markice Dodiga u paru klasično.

Sveznalica 7400xXpx

Tabela Super lige boćara, do ovog susreta

VESLAČKI SAVEZ DALMACIJE

VK Neretvanski gusar treću godinu zaredom najuspješniji klub u Mini Kupu Dalmacije

Objavljeno prije

U Dubrovniku je u nedjelju održana sjednica Vijeća klubova Veslačkog saveza Dalmacije, gdje je veslački klub Neretvanski gusar dobio priznanje za najuspješniji klub natjecanja za Mini Kup Dalmacije 2023. godine.

Moramo istaknuti da naš klub to priznanje uspješno osvaja u posljednje tri godine. Nagradu je uime veslačica, veslača i Uprave primio predsjednik Kluba Vido Jeramaz. Također, ovom prilikom čestitamo veslačkom klubu Neptun iz Dubrovnika na okruglih 100 godina djelovanja, – poručili su iz VK Neretvanski gusar.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije