Ostanimo u kontaktu

BOĆANJE

BK Metković – BK Primošten 14:8

Objavljeno prije

bocanjeUtakmicama posljednjeg prvenstvenog kola iz jesenskog diijela prvenstva, u subotu su oživjela dalmatinska boćališta, pa tako i ono u Metkoviću. U Boćarskom domu pred više desetak gledatelja boćari Metkovića u izvrsnim  igrama u svim disciplinama ostvarili su pobjedu u susretu s Primoštenom, 14:8.

Kako je Primošten bio drugi na ljestvici sa 18 bodova, a Metković treći s istim brojem bodova, nakon izrazite pobjede sada je Metković na drugom mjestu. Ovom pobjedom uvećani su izgledi naših boćara da se do kraja s Primoštencima i HE Dubrovnik ravnopravno bore za osvajanje naslova i ulazak u Prvu ligu.

Inače, subotnji susret bio je više nego zanimljiv, u svim disciplinama vodila se bespoštedna bitka za svaki punat, o čemu najbolje govori rezultat u brzincu od 39:38 za Primošten.

U ovoj prigodi pobjedu je ostvario kolektiv i to je ono što može radovati prijatelje boćanja, trenere i igrače.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije