Ostanimo u kontaktu

ŽNK NERETVA

Bivši hrvatski reprezentativac Dado Pršo nogometašicama darovao 25 lopti

Objavljeno prije

Foto: sportske.jutarnji.hr

Foto: sportske.jutarnji.hr/ilustracija

Da sportska prijateljstva dugo traju potvrđuje primjer bivšeg nogometaša i reprezentativca Hrvatske Dade Prše, koji je itekako razveselio nogometašice, stručni stožer i upravu ŽNK Neretve.

Nekadašnji istaknuti nogometaš koji je u karijeri samo zahvaljujući radu i nepresušnoj energiji zaigrao za čuveni Monaco i reprezentaciju Hrvatske, nije zaboravio svog nešto starijeg suigrača u redovima nekadašneg prvoligaša Pazinke, Duška Mijoča, danas trenera ŽNK Neretva.

Duško je tada čuvao vrata Pazinke, a iz Hajduka je stigao mladi igrač Pršo kao pojačanje, a to je zaista i bio. Nakon sezone u Pazinu, Pršo je otišao u Francusku i zaigrao za trećeligaša. Zahvaljujući dobrim igrama, prešao je u Monaco, a ostalo je poznato.

Današnji nogometni menadžer Pršo, sjetio se svoga suigrača iz Pazinke i ŽNK Neretva kojoj je kupio i dostavio 25 nogometnih lopti!

Da mu se nije žurilo u Poljsku obaviti još jedan nogometni transfer, donacija bi bila još sadržajnija. Metkovskom ženskom prvoligašu obećao je nove potpore čim završe prijelazni rokovi. Nije važno hoće li darove poslati iz Francuske u kojoj živi ili iz nekog hrvatskog grada na proputovanju. Važno je da se sportski prijatelji ne zaboravljaju.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije