Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PETROV

Svi Metkovci, a i Neretvani upoznati su sa planom izgradnje TE Dubravica

Objavljeno prije

bozo-petrov

Gradonačelnik Metkovića, Božo Petrov, očitovao se na optužbe pločanskih kolega koji ga optužuju za licemjerje u svezi javnog istupa radi izgradnje TE na ugljen u Pločama, odnosno kako tvrde prikrivenog projekta izgradnje TE na plin u Metkoviću.

U svom obraćanju, Petrov Pločanima poručuje..

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dragi Pločani, mi smo sve Metkovce, a i druge Neretvane, upoznali sa svojim planovima (u koju spada i termoelektrana na plin) tijekom najtransparentnije javne rasprave duge punih 6 mjeseci – tijekom predizborne kampanje. Činili smo to kroz tisuće letaka, brošura, programa, više desetaka javnih skupova… Time smo javno pozivali sve da se uključe svojim savjetima i kritikama, – tvrdi Petrov.

Osvrnuvši se na izjavu predsjednika GV Grada Ploča, Davora Mihaljevića, kako time želi oslabiti gospodarski rast Grada Ploča, u nastavku priopćenja Petrov daje obećanje..

Budući da nam je stalo do napretka Ploča, evo, ovim putem javno se odričemo termoelektrane na plin u korist Grada Ploča. Nećemo im praviti konkurenciju niti im želimo biti rivali. Nama je stalo do gospodarski jakoga Grada Ploča.

Priopćenje u cijelosti možete pročitati na mrežnim stranicama Grada Metkovića.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije