Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Članovi GO SDP-a i HNS-a pripadnice nježnijeg spola darivali karanfilima

Objavljeno prije

sdp-8m-7

Povodom Međunarodnog dana žena koji se obilježava na današnji dan, 8. ožujka, u parku i na ulicama grada Metkovića zatekli smo članove GO SDP-a Metković sa članicama Socijaldemokratskog foruma žena Metković, i članovi GO HNS-a Metković, kako tom prigodom pripadnice nježnijeg spola darivaju karanfilima. Osim ulica posjećeni su i razni objekti i ustanove među kojima i rodilište u Metkoviću.

Međunarodni Dan Žena, ili kod nas još uvijek popularnog naziva “Osmi Mart”, tradicionalno se slavi 8. ožujka svake godine. Na današnji dan slave se žene diljem svijeta, njihovi ekonomski, socijalni i politički uspjesi. Poštovanje, ljubav i priznanje – to su glavne riječi kojima se danas opisuje ovaj dan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije