Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

ORŠULIĆ RAZRIJEŠEN

Raspuštena gradska organizacija HDZ-a Metković

Objavljeno prije

HDZ

Gradska organizacija HDZ-a Metković raspuštena je, a za predsjednika povjerenstva izabran je Mladen Šutalo, odlučeno je to na sjednici Županijskog odbora HDZ-a održanoj u Stonu.

Županijski Odbor donio je jednoglasnu odluku o raspuštanju gradske organizacije HDZ-a Metkovića te imenovanju povjerenstava. Za predsjednika povjerenstva u gradu Metkoviću izabran je Mladen Šutalo. Uz njega, imenovano je još i deset članova povjerenstava, koji su u obvezi da do 1. ožujka 2014. provedu izbore u Gradu Metkoviću. Pri tome imaju sve ovlasti raspustiti temeljene ogranke i provesti izbore u najdemokratskijoj mogućoj proceduri.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

“Na županijskom odboru smo dogovorili da se predsjednik povjerenstva neće kandidirati za predsjednika, već da će učiniti sve da u najdemokratskijoj proceduri provedu izbore” – izjavio je  predsjednik HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Branko Bačić. Dodao je “kako će predsjednici povjerenstava učiniti sve da svim zainteresiranim HDZ-ovcima koji se drže sposobnima preuzeti vođenje gradskih organizacija osiguraju za to uvjete u demokratskoj proceduri”.

Na upit zašto se raspušta metkovski HDZ, odgovorio je da je to javnosti otprije poznato.. “Nacionalno vijeće HDZ-a donijelo je zaključak da tamo gdje gradske i općinske organizacije su ocijenile da nisu na lokalnim izborima postigle očekivane rezultate, da se u tim jedinicama lokalne samouprave provedu i novi unutarstranački izbori” – istaknuo je Bačić.

Sveznalica 7400xXpx

Uz predsjednika Mladena Šutala, članovi metkovskog povjerenstva su Hranislav Gašpar, Robert Doko, Nedjeljko Obradović, Mijo Vukušić, Tomo Erkapić, Davor Petković, Ante Mateljak, Tomislav Medak, Ivona Dragović i Mate Musulin. Dosadašnji predsjednik HDZ-a Metkovića Nikola Oršulić je razriješen. Više detalja čitajte na dubrovacki.hr.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije