Ostanimo u kontaktu

GRADSKO VIJEĆE GRADA PLOČA

Održana konstituirajuća sjednica, novi predsjednik GV Ploča je Niko Orepić

Objavljeno prije

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Ploča

Na današnjoj konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ploča, Niko Orepić (kandidat liste birača) izabran je za predsjednika Gradskog vijeća, na prijedlog 9 vijećnika pozicije. Za zamjenike su izabrani Zdenko Mateljak i Ante Vuković.

Izabrani vijećnici su: Krešimir Vejić, Krešimir Šunjić, Jurica Šunjić, Marjan Scipioni, Ivan Kušurin, Ante Vuković, Tatjana Pavić, Dalibor Žderić, Zdenko Mateljak, Niko Orepić, Ivan Karamatić, Severin Krželj, Josip Ostojić, Alena Tomašević Žderić, Jelena Medak, Milenko Karić, Siniša Marinović.

Dnevni red sjednici se sastojao od 4 točke gdje su na početki izabrani članovi Mandatnog odobra (predsjednica Alena Tomašević-Žderić, članovi Severin Krželj i Ivan Kušurin) i Odbora za izbor i imenovanje (predsjednik Josip Ostojić, članovi Siniša Marinović i Marjan Scipioni).

Sjednicu vijeća je otvorio Izvor Škubonja, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Grada Ploča, a do izbora Nike Orepića sjednicu je vodio i Krešimir Vejić kao prvi s liste koja je osvojila najviše glasova na izborima.

Niko Orepić se zahvalio svim vijećnicima i pozvao ih na široku suradnju u smislu što boljeg rada i unaprijeđenja kvalitete života svih građana s područja Grada.

Piše/foto: ploce.com.hr

EKOLOŠKI KLUB DELTA 5

Športsko ronilački klub poziva na EKO AKCIJU

Objavljeno prije

Športsko ronilački klub Ekološki klub Delta 5 poziva vas na ekoakciju koja će se održati 19. i 20. lipnja.

U subotu, 19. lipnja, će okupljanje biti na Unki kod Veslačkog kluba, a u nedjelju, 20. lipnja, je predviđen izlet u Agroetno park Žabac u Badžuli.

Delta 5

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije