Ostanimo u kontaktu

IV. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA METKOVIĆA

Most u četiri godine u Gradu Metkoviću i gradskim tvrtkama zaposlio oko 70 radnika, što je gotovo trećina svih uposlenika

Objavljeno prije

Gradsko vijeće Grada Metkovića

Jutros je u prostorijama Zgrade političkih stranaka u Metkoviću, pod predsjedanjem Hrvoja Bebića, mag.oec., održana IV. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića, na kojoj su usvojene sve predložene točke dnevnog reda.

Rasprava o dvanaest točaka dnevnoga red, i vijećničkim pitanjima, vodila se više od tri sata, o čemu ćemo vas izvijestiti u narednim objavama.

Za sada donosimo službeni podatak, kojeg je u obliku odgovora na vijećničko pitanje iznio gradonačelnik Dalibor Milan, a glasi; u proteklom mandatu gradske vlasti, za vrijeme Mosta NL, u Gradu Metkoviću i gradskim tvrtkama ukupno je zaposleno oko 70 novih radnika, što čini trećinu svih uposlenika. Odnosno oko 35 više u odnosu na prethodnu vlast, što je Grad koštalo oko 12 milijuna kuna.

Svakako pratite Metković NEWs, više detalja donosimo uskoro…

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije