Ostanimo u kontaktu

NEFORMALNI SASTANAK S ČLANOVIMA GO HDZ METKOVIĆ

Ministar Ćorić prenio snažnu podršku Središnjice metkovskim kandidatima, Daliboru Milanu i Žaklini Marević

Objavljeno prije

Ministar Tomislav Ćorić i Dalibor Milan - HDZ Metković

Ministar rada i mirovinskog sustava RH Tomislav Ćorić, u nedjelju je posjetio GO HDZ-a Metković gdje je prenio snažnu podršku Središnjice metkovskim kandidatima na predstojećim lokalnim izborima, gospodinu Daliboru Milanu za gradonačelnika Metkovića i gospođi Žaklini Marević, kandidatkinji HDZ-a za zamjenicu župana DNŽ. Uz njih su na stanku nazočili Robet Doko, Damir Raić te ostali članovi GO HDZ-a Metković.

U razgovoru s Daliborom Milanom o izbornom programu, podržao je programske smjernice, osobito one koje se odnose na otvaranje novih radnih mjesta i stvaranje boljih uvjeta za život u Metkoviću. Ćorić je poručio kako će Metković dobiti obrazovanog, odmjerenog i poduzetnog gradonačelnika koji ima jasnu viziju boljeg Metkovića. Dalibor Milan je osoba u najboljim stvaralačkim godinama, čovjek koji je odlučio ostati u svom rodnom gradu i nesebično se zalagati za njegov prosperitet u čemu će ga stranačka vertikala snažno poduprijeti – poručio je Ćorić.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije