Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IMENOVANJA

Goran Komazin – zapovjednik CZ,
Dejan Kadijević – načelnik zapovjedništva

Objavljeno prije

grad1

Odlukom gradskog vijeća grada Metkovića imenovano je novo zapovjedništvo Civilne zaštite grada Metkovića. Za zapovjednika je imenovan Goran Komazin, načelnik zapovjedništva je Dejan Kadijević, a članovi zapovjedništva su Stipe Volarević, Matko Jerković, Miodrag Paponja, Marijana Galov, Miljenko Ljubić i Andrej Vištica.

Gradsko vijeće je imenovalo i novi Stožer zaštite i spašavanja grada Metkovića. Za načelnika Stožera imenovan je Nikola Grmoja, zamjenik načelnika je Ante Mijić, te članovi Dejan Kadijević, Stipe Volarević, Tonći Padovan, Tomislav Jakić, Matko Jerković, Mihovil Štimac, Zlatko Bubalo, Goran Živković, Mario Gabrić, Miodrag Paponja.

Novo Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda je u sastavu: Ante Mijić – predsjednik, Goran Živković – zamjenik predsjednika, te članovi Matko Jerković, Miodrag Paponja, Boško Pavlović.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije