Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

EUROPARLAMENTARNI IZBORI

Dr. Nikica Gabrić predstavio program Nacionalnog foruma

Objavljeno prije

DSC_0014

Svoj program za predstojeće europarlamentarne izbore Metkovcima je predstavila jedna od najmlađih hrvatskih političkih stranaka, Nacionalni forum. O glavnim smjernicama na kojima žele raditi, i za koje će se sigurno zalagati, u Gradskom kulturnom središtu Metković govorio je predsjednik stranke, dr. Nikica Gabrić.

– Kao prva stvar koja nas zanima, i koja je najvažnija sigurno za naše građane, to je pitanje zapošljavanja. Drugo pitanje je pitanje demokratske obnove, da zadržimo ljude da žive u Hrvatskoj, da ne odlaze, da mogu ostvariti svoje snove i svoje živote ovdje. Treća stvar je jedna moralna i duhovna obnova ljudi, koji su se zapravo možda malo pogubili iz jednog sustava u drugi i okrenuli se samo materijalnom stjecanju bogatstava. I četvrti projekt na kojem ćemo raditi je borba protiv korupcije, – istaknuo je Gabrić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Današnje stanje u Hrvatskoj, misleći na utjecaj dvije dominirajuće stranke, SDP i HDZ, Gabrić komentira kao gotovo svađalačko, situaciju u kojoj se ne može stvoriti pozitivna atmosfera te ističe da ovoj zemlji nedostaje glas razuma.

– Ono što nije dobro kod velikih stranaka danas, je da nemaju samokritičnost, da ne vide da se ponašaju na potpuno pogrešan način, dakle, ta svađalačka politika, ta destruktivna politika, ne može Hrvatsku dovest u bolji položaj. Postoji niz pitanja koja su bitna za društvo i koja ne smiju biti stranačko nadmetanje, – poručuje Gabrić.

Sveznalica 7400xXpx

Gabrić je i danas ponovio kako nije svjetonazor ono o čemu oni žele govoriti, iz razloga jer je to po na osob stvar naših korijena i naših očeva kako su nas učili, te ističe kako je danas puno veći problem zaduženost i nezaposlenost zbog koje bi mogli upasti u dužničko ropstvo.

DSC_0011

Na postavljeno pitanje što misli o TE u Neretvi, Gabrić odgovara kako je njegov prvi dojam da to nije dobro za dolinu Neretve, ali da u tom pitanju svakako treba isključiti emocije i povesti ozbiljnu raspravu sa neovisnim stručnjacima iz energetike i ekologije, a ne da javnu raspravu drže ljudi koji su za to zainteresirani.

– Nacionalni forum sudjelovati će na izborima za EU parlament 25. svibnja ove godine sa listom stručnjaka koji će znati zastupati hrvatske interese, jer nije više Zagreb taj koji donosi zakone, 90 posto zakona danas nam nalaže Bruxelles, ističe Gabrić.

Gabrić je u Metković došao u pratnji stranačkih dužnosnika, glavnoga tajnika Edvina Jurina i predsjednika Glavnoga odbora Borisa Dmitrovića.

DSC_0026 DSC_0033

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije