Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

INTERAKTIVNA RADIONICA I PREZENTACIJA

‘Ćakula o europskim izborima’ u četvrtak u GKS-u Metković

Objavljeno prije

Europe Direct Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na interaktivnu prezentaciju i radionicu pod nazivom “Ćakula o europskim izborima”  koju će u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj organizirati 7. ožujka 2024. (četvrtak), s početkom u 11 sati u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću.

Sudjelovanje je u potpunosti besplatno, a potvrda sudjelovanja obvezna putem e-maila: info@edirectdnz.eu 

Zasigurno već znate koliko je 2024. godina važna po pitanju izbora, a prvi na redu su izbori za Europski parlament koji će se u Hrvatskoj održati 9. lipnja 2024. godine.  Pitate se zašto je važno glasati na izborima za Europski parlament?
Kad glasate, birate zastupnike u Europskom parlamentu. Ti zastupnici donose odluke koje utječu na vaš svakodnevni život. Na primjer, te odluke utječu na zapošljavanje, zdravstvenu zaštitu i okoliš.  Vaš glas je važan. Ako glasate, sudjelujete u donošenju odluka. Zajedno se informirajmo o važnosti sudjelovanja na izborima za Europski parlament jer što više ljudi glasa, demokracija postaje jača. 

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Kada: 7. ožujka 2024. u 11:00h
Mjesto održavanja: Gradsko kulturno središte Metković (ulica Stjepana Radića 1, Metković)

– Ovim putem pozivamo Vas i da se registrirate na zajednoza.eu i prijavite na dobivanje podsjetnika za glasanje na europskim izborima. Za registraciju na zajednoza.eu kliknite ovdje.  Glasanje na europskim izborima Vaša je prilika da odlučite na što se Europska unija treba usredotočiti u sljedećih pet godina, – poručuju iz Europe Directa Dubrovačko-neretvanske županije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije