Ostanimo u kontaktu

JAMBO ODGOVORIO NA GRMOJINU PROZIVKU

Dok je Jambo bio u Saboru, u Dolini Neretve je sve cvalo! – odgovorio je Stipo Gabrić

Objavljeno prije

Stipo Gabrić Jambo

Nižu se reakcije na obraćanje saborskog zastupnika Nikole Grmoje, koji je u četvrtak, 9. ožujka, u svome obraćanju iz saborskih klupa pohvalio rad četiri metkovske udruge (Leptiriće, Udrugu Dobra, Udruga lađara Neretve, Udrugu veterana IV. GBR), dok je naglasio za one udruge koje su servis političkim stranaka da je bolje da i ne postoje.

Na njegovo obraćanje uslijedila je reakcija GO HSS Metković. U svome osvrtu saborskom zastupniku Nikoli Grmoji ukazuju kako nije u redu praviti razlike između udruga civilnog društva u Metkoviću, pritom ukazujući na udruge koje su svojim djelovanjem poznate diljem Lijepe naše i okupljaju znatno veći broj sugrađana, te su kao takve bile vrijedne spomena u Saboru.

Na osvrt GO HSS-a Metković ponovno reagira saborski zastupnik Nikola GrmojaStipu Gabrića Jambu proziva riječima; ‘Jambo nije mogao nekoga zaboraviti spomenuti u Saboru jer nikad nije ni govorio’, na što mu Jambo uzvraća.

Odgovor Stipe Gabrića Jambe prenosimo u cijelosti:

– Dragi Nikola, dok sam ja bio u Saboru tada je u Metkoviću i Dolini Neretve sve cvalo i blistalo. Kad je u pitanju poljoprivreda, ono od čega Dolina Neretve živi, za vrijeme moga mandata, 2007.-2011. g., mandarina je imala zaštitnu cijenu od 2,80 do 3 kune i saborski zastupnik Stipo Gabrić Jambo se izborio da mandarina sve te četiri godine ima poticaj. I tada je Dolina Neretve, kada je u pitanju poljoprivreda, cvala! Tada ljudi od Metkovića do ušća Neretve nisu znali što će od novaca.

Dragi Grmoja, Most je prošle godine imao potpredsjednika Vlade i četiri ministra i to skoro svi iz Doline Neretve. Nažalost, jedan od tih ministara je bio i ministar poljoprivrede, Davor Romić. Imali ste mogućnost da u 2016-to Dolina Neretve procvijeta. Nažalost, umjesto da ste pomogli mandarini i poljoprivredniku Doline Neretve vi ste pomogli nekome drugom, a Metković i Dolina Neretve su vam bili zadnja rupa na sviralu. Prosječna cijena mandarine je bila 1,20 kn – 1,30 kn, maksimalno 1,40 kn.

Kad su u pitanju udruge, dragi Nikola, 2007.-2011.g., otiđite u tajnika Sportske zajednice grada Metkovića, gospodina Mladena Jakića, pa neka Vam izvadi gdje je bila košarka u tom vremenu, gdje je bio rukomet u tom vremenu, gdje je bio boćarski klub, gdje su bila oba nogometna kluba i gdje su bile sve sportske udruge, i gdje su bile sve udruge civilnog društva na području grada Metkovića. Pogledajte izvršenje proračuna 2009.-2013.g., za te četiri godine, a pogledajte izvršenje proračuna 2013.-2017.g.

Pogledajte isto tako kada je Jambo bio saborski zastupnik, Jambo se izbori za ugovor sa Svjetskom bankom za izgradnju kanalizacijskih kolektora i pročistača na području grada Metkovića. Nažalost, došli ste vi, nesposobni, raskinuli taj ugovor i platili 1.800.000,00 kuna penala na račun poreznih obveznika grada Metkovića. I gospodine Grmoja da mi ne bi polemizirali preko medija, preko raznih portala ja Vas pozivam, bilo kad i bilo gdje, o kojoj god želite temi. Jer Jambo će vam reći, dragi Mostovci, iza magarca ostane samar, iza konja ostane sedlo, nažalost, iza Mosta u periodu 2013.-2017.g. ništa nije ostalo, nego nepotizam, zapošljavanje prijatelja, Mostovaca, rođaka, kumova i da ne nabrajam dalje.

Stipo Gabrić Jambo,
GO HSS Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije