Ostanimo u kontaktu

REAKCIJA SABORSKOG ZASTUPNIKA GRMOJE

Nakon što je HSS Metković ukazao da se ne prave razlike između udruga civilnog društva, Grmoja se obrušio na čelnike SU ‘Neretva run’

Objavljeno prije

MOST NL, Tiskovna, Nikola Grmoja

Nakon osvrta GO HSS-a Metković u kojem ukazuju saborskom zastupniku Nikoli Grmoji kako nije u redu praviti razlike između udruga civilnog društva u gradu Metkoviću, Grmoja se obrušio na čenike SU ‘Neretva run’. Njegovu izjavu donosi LikeMetković.

– Evo Jambo me optužuje u priopćenju kojeg je sinoć pisao s Liskom, Ruđom Boškovićem i Andrejom Višticom kako pravim razliku između civilnih udruga Grada Metkovića jer iz glave tijekom rasprave nisam neke nabrojao. A to što sve Udruge potpomažemo čak i one koje nisam spomenuo (njih možda i puno više od nekih koje sam spomenuo u replici) nikome ništa. Žao mi je što nisam spomenuo i ostale udruge tijekom replike koja traje dvije minute i u kojoj tema nisu bile uspješne metkovske udruge (a ipak sam neke uspio spomenut) nego odgovor na optužbu Miranda Mrsića da prošla i ova Vlada žele ugušit civilno društvo. Isto tako napominjem da Jambo nije mogao nekoga zaboraviti spomenuti u Saboru jer nikad nije ni govorio.
Inače, Skalinadu i Udrugu Neretva RUN smo ove godine potmogli sa 15.000,00 kn, a Ruđo Bošković je predložen i za nagradu Ždral Grada Metkovića za sport od Odbora za imenovanja čiji sam predsjednik. Grad Metković će i dalje u skladu sa svojim mogućnostima podupirati rad udruga koje svojim projektima doprinose kvaliteti života svih naših građana – izjavio je Grmoja.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije