Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI

Zvonimir Nikolić kandidat Domovinskoga pokreta za gradonačelnika Metkovića

Objavljeno prije

Ogranak Domovinskoga pokreta Metković u četvrtak je održao konferenciju za medije na kojoj je predstavio svog kandidata za gradonačelnika Metkovića Zvonimira Nikolića te njegovu zamjenicu Martinu Krstičević.

Rođen u Matijevićima 1943. godine, Zvonimir Nikolić osnovnu školu je završio u Metkoviću, a srednju školu i građevinski fakultet u Zagrebu, gdje je proveo cijeli svoj radni vijek. Kako je sam istaknuo, oduvijek je politički i društveno angažiran, a u utrku za gradonačelnički mandat ide jer svoje radno iskustvo, koje je stekao u Hrvatskoj i diljem svijeta, želi primijeniti na tom položaju.

– Putujući svijetom, uvijek sam pitao dužnosnike što im je prioritet. Odgovor je bio gotovo jednoglasan –  zapošljavanje i promet. To su ujedno i dva najveća problema Metkovića koja nitko ne rješava. Zapošljavanja nema bez velikih investicija, a one donose i povećanje državnoga i gradskoga proračuna te kupovne moći građana. Moj slogan će biti ‘Nek se slože srca metkovska, živjela Hrvatska!’, i mislim da sam time mnogo rekao o svome programu. Želim pozvati ostale protukandidate da ovu utakmicu odigramo pošteno, bez tračeva, uvreda i mržnje. Želim da se natječemo u tome tko će biti bolji, a ne da tumačimo tko je od nas gori. Poslije izbora nema suprotnih strana! Kao pojedinci možemo napraviti malo, a zajedno možemo napraviti sve! Također, nitko se ne treba bojati ‘čistke’, svi ljudi koji vrijedno rade, nastavit će raditi, uključujući ljude u sadašnjoj gradskoj upravi. Zajedno kao tim, i zajedno kao energija koja stvara sinergiju možemo preporoditi ovaj grad i možemo ga pokrenuti u ljepšu budućnost za sve naše građane, – poručio je Nikolić.

Iz Domovinskoga pokreta Metković ističu da će njihove prostorije biti otvorene za sve građane od 10 do 12 sati te poslijepodne od 17 sati, a utorkom, srijedom i četvrtkom u poslijepodnevnim satima moći će se družiti s njihovim kandidatom za gradonačelnika Zvonimirom Nikolićem.

Konferenciju za medije smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

APSOLUTNA POBJEDA U PRVOM KRUGU

Dalibor Milan zahvalio građanima na potpori: blizu 10 vijećnika i pobjeda od 60% glasova birača – prvi su neslužbeni rezultati

Objavljeno prije

Dalibor Milan  večeras je zakoračio u novi mandat na čelu grada Metkovića, sa zamjenikom Robertom Dokom.

Po prvim neslužbenim rezultatima Milan je osvojio 60 posto glasova za mjesto gradonačelnika te blizu 10 vijećničkih mjesta, što je dosad najbolji rezultat HDZ-a u gradu Metkoviću.

Čestitamo Daliboru Milanu i Robertu Doki i donosimo pobjedničku izjavu…

Po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%) idu u drugi krug.

Gradsko vijeće Grada Metkovića podijeljeno je na listu HDZ-a sa 52%, Mosta 30% i listu Maše Plećaš Gabrić sa 8%.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije