Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PREDSTAVLJANJE NOVIH PROGRAMA POTPORE GOSPODARSTVU

Županijska komora Dubrovnik poziva poduzetnike i obrtnike s područja Neretve na predstavljanje programa ‘100 pametnih tvornica’

Objavljeno prije

Pozivaju se poduzetnici i obrtnici s područja Neretve na predstavljanje programa „100 pametnih tvornica“. Riječ je programu koji pomaže poduzetnicima u procesu digitalizacije poslovanja, smanjenja troškova te optimizacije poslovnih procesa.

sklopu tog predstavljanja održat će se i prezentacija nadolazećih EU fondova kao i kreditnih programa HBOR-a te kreditnog programa Dubrovačko-neretvanske županije uz subvenciju kamata.

Predstavljanje organizira HGK – Županijska komora Dubrovnik u suradnji s tvrtkom Culmena, a održati će se u srijedu 22. rujna, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora u Pločama, na adresi Crna Rika 7a, s početkom u 11 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više informacija o tome možete dobiti u Županijskoj komori Dubrovnik, na telefon: 312 090.

JERKOVAČKA FEŠTA

Jerkovac bakljadom i pjesmom dočekao svoje lađare

Objavljeno prije

Nakon Maratona lađa mještani Jerkovca tradicionalno su dočekali svoje lađare, bakljadom i pjesmom kod Ćelića kuća započela je još jedna Jerkovačka fešta.

Jedinstven je to primjer sloge jednog gradskog kvarta. Svatko na svoj način nešto doprinese, ali fešta je iz godine u godinu je sve bolja i posjećenija.

Iako su loši vremenski uvjeti i povremene kapi kiše otkazivali redom večernje događaje po dolini Neretve, to nije spriječilo mještane Jerkovca da po dvanaesti put ugoste brojne posjetitelje te uz iće i piće, i pjesmu Branke Medaka, druženje potraje do kasno u noć.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uskoro slijedi foto…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije