Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ I REZIDBA STABALA

Zbog radova u utorak ujutro će biti obustavljen promet u dijelu ulice Put Narone

Objavljeno prije

Zbog radova na projektu Poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture Aglomeracije Metković u ulici Put Narone, od križanja sa Jadranskom ulicom do kružnog toka, dana 02.08.2022. u periodu od 05:00 h do 10:00 h će biti obustavljen promet.

Promet će se odvijati na način da se koriste alternativni pravci :

– smjer od naselja Vid prema kružnom toku – obilazak – Put Narone – Jadranska – Alojzija Stepinca – Zrinskih i Frankopana – kružni tok
– smjer od kružnog toka prema naselju Vid – obilazak – kružni tok – Zrinskih Frankopana – Alojzija Stepinca – Jadranska – Put Narone.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Istovremeno u navedenom periodu dolazit će i do povremenih prekida u isporuci vode.

Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – stoji u priopćenju izvođača radova.

Također u tom vremenu će se vršiti i rezidba stabala u spomenutoj ulici, što je još jedan razlog obustave prometa.

Iz gradske uprave mole vozače i pješake na povećan oprez i razumijevanje te poštivanje privremene regulacije prometa u navedenoj ulici.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Na području županije održana serija interaktivnih radionica ‘Tradicija i digitalizacija – dobitna kombinacija’

Objavljeno prije

U okviru poziva za provedbu aktivnosti Nacionalne ruralne mreže, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je interaktivne radionice „Tradicija i digitalizacija – dobitna kombinacija“ u Župi dubrovačkoj, u Stonu, te u dolini Neretve.

Trendovi u poljoprivredi kao i svijest ljudi se mijenja te isto traži prilagodbu svih dionika na tržištu. Poljoprivrednici su u potrazi za načinima uključivanja modernih tehnologija u tradicionalne načine uzgoja. S ciljem upoznavanja zainteresiranih poljoprivrednika s dostupnim mogućnostima digitalizacije te financiranja, na radionicama su sudjelovali doc. dr. sc. Silvio Šimon, dipl. ing., rukovoditelj odjela za savjetovanje u hortikulturi pri Upravi za stručnu podršku razvoju poljoprivrede u Ministarstvu poljoprivrede, tvrtka Agrivi d.o.o, Sunčana Glavak, zastupnica u Europskom parlamentu, Udruga Agroturizam Konavle te Razvojna agencija Dunea.

Aktivnosti su sufinancirane sredstvima Europske unije, Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj – Europa ulaže u ruralna područja, a putem Mjere Tehnička pomoć – Podmjera 20.2. „Podrška za osnivanje i upravljanje Nacionalnom ruralnom mrežom“.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije