Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UPOZORENJE VOZAČIMA I PJEŠACIMA

Zbog radova na izgradnji graničnog prijelaza Metković pješaci izloženi pogibiji

Objavljeno prije

Izgradanja GP Metković, Doljani

U više navrata željeli smo pisati o ovoj vrlo osjetljivoj temi, međutim, moramo upozoriti vozače i pješake, a posebno nadležne na potencijalnu opasnost od pogibije na dijelu prometnice na lokaciji Orašiana, gdje se započeo izgrađivati Međunarodni granični prijelaz Metković.

Svjesni smo otežavajućih okolnosti, ali pješaci, a pogotovo učenici koji se u večernjim satima vraćaju kući iz škole, prisiljeni su zbog nedostatka nogostupa komunicirati vrlo loše osvijetljenom prometnicom zbog gromadnim kamenom prekrivenog nogostupa. Postoje znakovi upozorenja, međutim, tko naleti iza zavoja može se naći u vrlo nepoželjnom položaju. Trebalo bi bar pola metra ostaviti za pješake, jer u protivnom, građani su zaista ugroženi i učestalo nam dolaze da napišemo o ovome par riječi.

Sveznalica 7400xXpx

Pridružujemo se toj inicijativi i dijelimo zabrinutost u nadi da će nadležni brzo reagirati i otkloniti ovaj problem, koji bi za posljedicu mogao imati vrlo neželjen efekt.

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije