Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

INTERAKTIVNA PREDAVANJA

Nastavak provođenja preventivnog projekta ”Zdrav za 5”

Objavljeno prije

Zdrav za 5

Provedba projekta Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva zdravlja i Ministarstva zaštite okoliša i prirode te Ministarstva obrazovanja i sporta – ZDRAV ZA 5, koji se na nacionalnoj razini provodi od školske godine 2012./2013., a namijenjen je učenicima osmih razreda osnovne škole i prvih i drugih razreda srednje škole nastavljen je i ove školske godine.

Tako su policijski službenici Policijske postaje Metković tijekom prošlog tjedna održali predavanja učenicima osmih razreda OŠ Stjepana Radića na temu kazneno pravnih sankcija i mogućih posljedica konzumacije alkohola. Predavanja su interaktivna, gdje učenici u završnom dijelu predavanja grupno osmišljavaju načine kvalitetnog provođenja slobodnog vremena u kojima se može dobro zabaviti i bez alkohola.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Predavanja će se nastaviti i u narednom razdoblju.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije