Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA

Zbog održavanja II. Tommy Mandarina Halfmarathon-a na snagu stupa posebna regulacija prometa

Objavljeno prije

Mandarina polumaraton (13)

U nedjelju 04. studenog 2018, zbog održavanja II. Tommy Mandarina Halfmarathon-a, stupa na snagu posebna regulacija prometa.

Zatvaranje prometa očekuje se od 10:00 do 13:00, u svim ulicama kuda utrka prolazi, a tto su: Put Narone, Andrije Hebranga, Kneza Branimira, Stjepana Radića, Ivana Gundulića, Matice Hrvatske, Kralja Zvonimira, Dubrovačka, Petra Krešimira IV, Andrije Kačića Miošića, Šetalište 116. Brigade, Don Radovana Jerkovića i Ante Starčevića. Kako utrka bude prolazila kroz pojedine ulice, tako će se i otvarati za promet.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Regulaciju prometa sprovodi PU Dubrovačko -Neretvanska, PP Metković, DVD Metković, te volonteri Su Neretva Run, Airsoft klub Stop i volonteri srednje škole Metković.

Građane se moli za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kako bi svim natjecateljima omogućili prije svega sigurnu utrku.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije