Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Počinje novi ciklus UNICEF radionica ‘Rastimo zajedno’

Objavljeno prije

Dječji vrtić Metković, u utorak, 6. studenog, provest će UNICEF radionicu za roditelje pod nazivom ‘Rastimo zajedno‘. Radionica je beplatna i sastoji se od 11 ciklusa koji će se održat u zbornici Dječjeg vrtića. Namijenjena je roditeljima jaslične i mlađe vrtićne dobi (od prve do četvrte godine života), ali dobrodošli su i roditelji starije djece.

Roditelji često imaju pitanja i nedoumice je li postupaju dobro prema svom djetetu, što zaista treba djeci, kako biti dobar roditelj i sl. Stoga se na ovi radionicama uči o potrebama djece i roditelja i načinima njihovog zadovoljavanja, vježbaju se komunikacijske vještine i odgovara na druga pitanja za koja roditelji izraze interes.

Radionice vodi educirani voditeljski tim Dječjeg vrtića kojeg čine odgojiteljice Davorka Šutalo, Marina BarjaktarovićKarmen Laskač.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U vrtiću se mogu dobiti osnovne informacije o početku održavanja programa radionica, a prijavu napraviti kod voditeljica programa.

Sve dodatne informacije možete dobiti na  097 698 5514.

Sveznalica 7400xXpx

Piše: Barbara Franjić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije