Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZAVRŠNICA IGRANA U VINKOVCIMA

Malonogometaši OŠ Stjepana Radića viceprvaci Državnog prvenstva u futsalu

Malonogometaši OŠ Stjepana Radića osvojili 2. mjesto na završnici Državnog prvenstva u futsalu za učenike do 6. razreda

Objavljeno prije

Završnica Državnog prvenstva osnovnih škola za učenike do 6-og razreda koja se ove godine održala u Vinkovcima, u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza,  okupila je 300 najuspješnijih učenika, raspoređenih u 14 ekipa (futsal, mini nogomet, košarka, odbojka, atletika, graničar i rukomet) dječaka i djevojčica.

Na završnici Državnog prvenstva u futsalu za učenike do 6. razreda, koje se održalo  od 31. svibnja do 2. lipnja 2022. godine nastupila je i naša malonogometna ekipa pod vodstvom učitelja tjelesne i zdravstvene kulture Borisa Brčića, prof., a činili su je učenici Tino KrešićLuka OršulićIvan VrnogaJosip KrstičevićDiego Damir RemmelMarijo Erjauc i Nino Bebić.

U iznimno jakoj konkurenciji naši su učenici zauzeli 2. mjesto pobjedom (6:1) nad OŠ Pleternica, te porazom u finalu (5:2) od OŠ Donja Stubica. Na terenu su pokazali borbenost i svoje malonogometno umijeće čime su opravdali  titulu najboljih malonogometaša Dalmacije, prethodno osvojenu u Zadru, kao i naše Županije na natjecanju u Župi dubrovačkoj.

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Dio Hercegovačke, Marulićeva i Kranjčevićeva do podne bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Hercegovačkoj ulici (od nadvožnjaka do graničnog prijelaza), M. Marulića i S. S. Kranjčevića, da će danas 28.6.2022. od 10 do 12 sati, te Mlinska ulica (od križanja s Industrijskom ulicom do graničnog prijelaza) od 9 do 10 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Molimo korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije