Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ULICA PO ULICA, IGRALIŠTE PO IGRALIŠTE

Završeni radovi na dječjem igralištu u Jadranskoj, Milan najavio još lijepih vijesti

Objavljeno prije

Ulica po ulica, igralište po igralište, tim riječima javnosti se danas obratio gradonačelnik Dalibor Milan. Razlog tomu je završetak radova na uređenju dječjeg igrališta u Jadranskoj ulici te najava identičnog projekta u Prudu te kako je rekao još lijepih vijesti

– Pri kraju su radovi na rekonstrukciji i obnovi dječjeg igrališta u Jadranskoj ulici u sklopu koje se zamijenila kompletna podloga i sve sprave na igralištu. Postavljena je antistres podloga prilagođena sigurnosnim standardima, te postavljena umjetna trava namijenjena dječjim igralištima. U tijeku su završni radovi na ogradi i postavljanju vrata, nakon čega će igralište biti u postupnosti spremno za korištenje.

Sveznalica 7400xXpx

Paralelno sa završetkom radova na igralištu u Jadranskoj, započeli su radovi na rekonstrukciji i obnovi dječjeg igrališta u Prudu iza škole. Na postojećem igralištu će se također zamijeniti podloga, izgradit će se ogradni zid, zamijeniti postojeće sprava, postavit antistres podloga u skladu sa sigurnosnim standardima, te će se postavit umjetna trava.

Ukupna vrijednost radova na oba igrališta je 347.942,35 kn bez PDV-a.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po pitanju uređenja dječjih igrališta imamo još lijepih vijesti, o čemu ćemo vas detaljnije obavijestiti u narednim danima.

Kao što sam i mnogo puta do sada istaknuo, svi naši projekti su usmjereni poboljšanju standarda i kvalitete života naših sugrađana, istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

REGIONALNA AGENCIJA DUNEA

Na znanstveno-stručnom skupu u Stonu predstavljen projekt EUROPE DIRECT DNŽ

Objavljeno prije

U tvrđavi Kaštio u Stonu, u srijedu 7. prosinca održan je znanstveno-stručni skup na temu otpada u moru i reciklaže otpadnog materijala nastalog iz proizvodnje kamenica i dagnji na kojem je osim stručnih predavanja bio izložen i info štand projekta EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije kojeg vodi Regionalna agencija DUNEA uz pridružene partnere, Srednju poljoprivrednu i tehničku školu u Opuzenu i udrugu ESN Dubrovnik.

Nakon pozdravne riječi organizatora, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije te načelnika Općine Ston, uslijedila su predavanja na temu prirodnih vrijednosti Malostonskog zaljeva, morskog otpada-globalnog ekološkog problema, mikroplastike u školjkašima te tri DUNEA-ina projekta koji rade na razvoju inovativnih rješenja za problem otpada u moru. Stručna predavanja održali su:  Ivana Golec iz Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, dr.sc. Pero Tutman iz Laboratorija za ihtiologiju i priobalni ribolov Instituta za oceanografiju i ribarstvo, doc. dr. sc. Zvjezdana Popović Perković sa Sveučilišnog odjela za studije mora u Splitu te Iva Pozniak iz Regionalne agencije DUNEA.

Sveznalica 7400xXpx

Predstavnice centra EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije na izloženom info štandu predstavile su zainteresiranim sudionicima zadaće i aktivnosti koje provodi centar, kao i načine informiranja o vijestima iz EU, aktualnim natječajima te europskim projektima koji se provode u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Tom prilikom su na štandu podijeljeni promotivni pokloni centra EUROPE DIRECT DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije