Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

Zaslužena pobjeda ekipe ‘Javorov list’, uspješni su bili i ‘Uhmelji’ te ‘More Lee’

Objavljeno prije

U devetom kolu Neretvanske kvizaške lige, odigranom u pločanskom CB Luna, pobjedu su zasluženo ostvarili članovi i članice ekipe Javorov list s 89,5 bodova te im je pripao poklon bon u iznosu od 300 kuna od CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Uhmelji s 80 bodova, dobila je poklon bon od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa More Lee sa 71,5 bodom dobila poklon bod u iznosu od 100 kuna. Četvrtoplasirana ekipa Old Boys s jednim bodom manje dobila je jumbo pizzu i piće od pločanskog restorana Fulin, dok je jumbo pizzu i piće od pločanskog fast fooda Asterix dobila petoplasirana ekipa Gračani koja je upisala 64 boda. U kategoriji lakiluzer piće za deseto mjesto otišlo je ekipi Bandiera Rossa.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je 13 ekipa, a slijedeći Luna 10 pub kviz igra se u petak 29. studenoga, s početkom u 20 sati.

ROŠTILJ, KOKTELI I PROMO CIJENE PIĆA

Grey&Padrino Club poziva na praćenje Maratona na 20-metarskom LED ekranu i After zabavu do sitnih jutarnjih sati

Objavljeno prije

Kad je zabava u pitanju, u Grey&Padrino Clubu nema stajanja, danas od 16 sati uključuju se na Maraton lađa s 20-metarskim LED ekranom uz  roštilj, koktele i promo cijene pića… a nakon toga AFTER zabava do sitnih jutarnjih sati uz dj program DJ Andre i DJ Druje, Samo zabava i svi ste pozvani!

Grey&Padrino Club – 20-metarski LED ekran i Live Maraton lađa

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije