Ostanimo u kontaktu

UDRUGA SUNCE MOJE MALO

Djeca iz OŠ Opuzen sudjelovala na edukativno-humanitarnom projektu ‘Pružimo djeci ruku ljubavi’

Objavljeno prije

Udruga Sunce moje malo iz Opuzena opet vrijedno djeluje s približno 40 volontera na edukativno-humanitarnom projektu ‘Pružimo djeci ruku ljubavi‘ s voditeljicom projekta učiteljicom Ivanom Bašić, kojeg je osmislila zajedno s učiteljicom Lidijom Hatadi iz Područne škole Farkaševac.

Cilj projekta je potaknuti roditelje i djecu na društvenu i socijalnu osjetljivost unutar zajednice da doprinesu boljoj uključenosti marginalnih skupina. U tu svrhu organizirane su radionice u kojima roditelji i djeca zajedničkim radom stvaraju određene tematske proizvode koje možete pronaći najčešće izložene na štandu Udruge Sunce moje malo, u periodu do 15. prosinca ove godine. Sva sredstva koja se budu prikupila služe za pokriće troškova provedbe projekta ‘Pružimo djeci ruku ljubavi’.

Prvi dio projekta odnosio se na prikupljanje sredstava za pomoć Domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu, a u drugom dijelu sredstva će se prikupljati za obrazovno-edukatvne svrhe 3.b razreda OŠ Opuzen.

U nadi da ćete se svi priključiti ovoj hvalevrijednoj akciji, sudionici projekta ovom prilikom se zahvaljuju svim donatorima na donacijama koje su omogućile provedbu planiranih aktivnosti.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji su u pos­ljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zaraze COVID-19 infekcijom. Radi se o jednoj ženskoj osobi srednjih godina iz Ploča i jednoj muškoj mlađoj osobi iz Dubrovnika za koje je epidemiološka obrada u tijeku te o mlađoj ženskoj osobi iz Dubrovnika, koja je kontakt već ranije zaražene osobe.

S današnjim danom izliječene su dvije osobe, jedna iz Ploča i jedna iz Vele Luke.

Od početka pandemije analizirano je ukupno 7009 uzoraka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji su ukupno 252 osobe, a posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije