Ostanimo u kontaktu
Sveznalica 1200xXXX

OPĆINA KULA NORINSKA

Započeli radovi na izgradnji malonogometnog i odbojkaškog igrališta u Podrujnici

Objavljeno prije

Ovih su dana započeli radovi na izgradnji malonogometnog i odbojkaškog igrališta sa umjetnom travom u Podrujnici.

Prema riječima načelnika Nikole Krstičevića, ovaj projekt nastavak je ulaganja u izgradnju i obnovu sportske i dječje infrastrukture na području Općina Kula Norinska.

– Svjesni smo da se svako ulaganje u razvoj sporta višestruko vraća zajednici, što je posebice važno u ovo pandemijsko vrijeme.
Cijeli projekt je financiran iz općinskog proračuna, a završetak izgradnje se očekuje početkom svibnja, – istaknuo je načelnik Krstičević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

AURO DOMUS

Evo kako brzo i lako do gotovine – otkup zlata u Auro Domusu

Objavljeno prije

Cijena zlata porasla je u odnosu na prošlu godinu. Sad je prava prilika za prodaju zlata kako biste odmah došli do veće svote gotovine.

Zlato je sjajno, ali ono vam nažalost ne može platiti račune. Svima nam je potrebna gotovina do koje je danas skupo doći. Stoga iskoristite zlato koje imate a ne koristite. Neka ono radi za vas umjesto da leži na dnu ladice!

Klijenti Auro Domusa imaju redom pozitivna iskustva s prodajom zlata, odnosno s otkupom. Osim u slučaju kada se razočaraju jer je njihov nakit zapravo bižuterija, odnosno nakit koji nije napravljen od plemenitih metala i koji nema nikakve značajnije vrijednosti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako onda znati je li nakit samo jeftina kopija ili je načinjen od pravog zlata?

Da biste bili sigurni koliko vrijedi vaša narukvica, naušnice ili lančić, donesite ih u poslovnicu Auro Domusa Metković, na adresu Kralja Zvonimira 3, na besplatnu procjenu.

Profesionalnom metodom provjere naši će ljubazni djelatnici otkriti pravu cijenu vašeg zlatnog predmeta i ponuditi vam otkup. Ukoliko ga želite  prodati, dobit ćete odmah isplatu u gotovini. Vjerojatno ćete se ugodno iznenaditi visinom dobivenog iznosa jer se prosječne isplate našim klijentima kreću oko 2.000 kuna!

S gotovinom koja će lijepo popuniti vaš novčanik možete odmah raspolagati i kupiti…ma sami znate što već dugo želite ili trebate a niste si mogli priuštiti!

Auro Domus – Poslovnica Metković

Čestitamo Vam na pametnoj odluci! Pokrenuli ste zlato da radi za vas i umjesto nekorištenog predmeta dobili konkretnu novčanu vrijednost.

A kada budete htjeli, investicijsko zlato u obliku zlatnika ili poluga možete kod nas kupiti i čuvati, te ga ponovno, ovisno o tržišnoj  odnosno vašoj financijskoj situaciji i prilikama – prodati.

Radno vrijeme poslovnice provjerite na internetskim stranicama Auro Domusa a dodatne informacije možete doznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije