Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

PROTEKLI VIKEND

Zaplijenjene manje količine droge

Objavljeno prije

PolicijaTijekom proteklog vikenda policijski službenici su na području PU dubrovačko-neretvanske kod ukupno osam osoba pronašli i oduzeli manje količine marihuane, amfetamin speeda, LSD-a, halucinogenih gljiva i heroina. Radi se o pet državljana RH, dva državljana BiH te jednom državljaninu Belgije.

Svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Izdvajamo zapljenu od 5,3 g amfetamin speeda koji je bio pakiran u sedam paketića i 11,6 g marihuane koju drogu je granična policija pronašla kod 19-godišnjeg državljanina RH i 22-godišnjeg državljanina BiH prilikom ulazne granične kontrole na GP Metković preksinoć oko 23 sata.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osim droge u vozilu BiH nacionalnih oznaka pronađena je i svjetleća raketa „bengalka“ poradi čega su prekršajno sankcionirani i po Zakonu o eksplozivnim tvarima.

GALA HOME 740px

KAZNENO DIJELO

Zračnom puškom usmrtio mačku

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula 78-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Ubijanje ili mučenje životinja“.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tijekom poslijepodnevnih sati 15. svibnja ove godine  u mjestu Žrnovo, iz zračne puške pogodio mačku koja je nakon toga uginula.

Također je utvrđeno da zračno oružje kojim je usmrtio mačku nije prijavio nadležnom tijelu, zbog čega je oružje i pripadajući metak oduzeto od osumnjičenog te je prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnoj zakonskoj proceduri.

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije