Ostanimo u kontaktu

II. TOMMY MANDARINE HALFMARATHON

Zadnji dan za uplate startnina

Objavljeno prije

Tommy Mandarine Halfmarathon

Danas je zadnji dan uplatna startnina za drugo izdanje Tommy Mandarine Halfmarathon-a i utrke TRKzaŽIVOT te natjecatelji koji ih ne uplate do ponoći neće moći sudjelovati na polumaratonu.

– Večeras točno u 00:00h , zatvaramo registracije i uplate za obje utrke , te se od sutra svi vaši mailovi kao i upiti o plaćanju neće uvažavati – napisao je predsjednik organizacijskog odbora polumatratona Ruđer Bošković – Znam da će biti poziva, poruka, već sada na tisuće mailova, ali ako ja i moja ekipa uvijek poštivamo datume, satnice, prijave i uplate, onda će se i kod nas poštivati, taman došlo 38 umjesto 738 ljudi na utrku.

Danas, 25 dana do starta na utrke u sklopu polumaratona prijavljeno je 800 natjecatelja iz 17 država.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije