Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

Poziv gradnonačelnika

Za 100% legalan Metković

Objavljeno prije

metkovic_001

Dragi sugrađani,

u Republici Hrvatskoj provodi se sveobuhvatna legalizacija bespravno izgrađenih ili dograđivanih zgrada, za što je Zakonom predviđen krajnji rok za podnošenje zahtjeva 30. lipnja 2013. Do toga dana je potrebno obvezno predati zahtjev, čak i u slučaju nemogućnosti izrade potrebne dokumentacije, a koju je moguće priložiti i naknadno. Ozakonjenjem nelegalne građevine stječe se odgovarajući pravni akt kojim građevina postaje legalna i pravno zaštićena.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Metkovci, Grad vam želi na sve raspoložive načine pomoći u legalizaciji, ali za to je za početak potreban jedan vaš čin: svi koji imate bilo kakvu bespravnu građevinu predajte zahtjev u zakonskom roku do 30. lipnja. Ako ne predate zahtjev, mi vam nećemo moći pomoći, jer vaš slučaj više neće biti u našoj nadležnosti.

Predajte zahtjev, a mi ćemo nastojati utjecati ne samo na komunalnu naknadu koja je izravno u našoj nadležnosti, nego i na sva druga davanja koja su vam velik teret. Pokušat ćemo utjecati i na geodetske i arhitektonske urede i tvrtke da vam izradu dokumentacije ponude po socijalno osjetljivim i pristupačnijim cijenama.

RENT-A-CAR M 740

Svi koji više nemate vremena predati cjelovitu dokumentaciju predajte samo zahtjev. Ako predate zahtjev izbjeći ćete velike rizike. Nećete biti izloženi neizvjesnosti gubitka krova nad glavom. Nećete biti nezaštićeni od kazni i drugih mogućih sankcija koji mogu uslijediti i godinama nakon završetka procesa legalizacije.

Ne želimo da ijedna metkovska obitelj izgubi svoju kuću ili stan!

Pomoći ćemo vam da kroz proces legalizacije prođete povoljno i uspješno!

Predajte svi zahtjev za legalizaciju – ostvarimo zajedno 100% legalan Metković!

Vaš gradonačelnik
Božo Petrov

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije