Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

Dovršena istraga

Za 100 € prevodio ilegalce preko granice

Objavljeno prije

Jučer, 9.lipnja, oko 11.40 sati, na autobusnom kolodvoru u Metkoviću, policijski službenici zatekli su 23-godišnjeg državljanina Kosova i 20-godišnjaka s područja Metkovića, nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u ilegalni prelazak preko državne granice. Naime, 20-godišnjaka se sumnjiči da je za iznos od 100 EUR-a,  nezakonito prebacio 23-godišnjeg državljanina Kosova s područja Bosne i Hercegovine u RH te ga potom doveo do autobusnog kolodvora gdje su i zatečeni po policijskim službenicima.

Zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, osumnjičeni 20-godišnjak će tijekom današnjeg dana bit predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, dok je državljaninu Kosova sukladno odredbama Zakona o strancima određena jednogodišnja zabrana ulaska u RH.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KAZNENO DIJELO

Zračnom puškom usmrtio mačku

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula 78-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Ubijanje ili mučenje životinja“.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tijekom poslijepodnevnih sati 15. svibnja ove godine  u mjestu Žrnovo, iz zračne puške pogodio mačku koja je nakon toga uginula.

Također je utvrđeno da zračno oružje kojim je usmrtio mačku nije prijavio nadležnom tijelu, zbog čega je oružje i pripadajući metak oduzeto od osumnjičenog te je prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnoj zakonskoj proceduri.

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije