Ostanimo u kontaktu

IDETE PREMA ČAPLJINI ILI MOSTARU

Vozači, ne koristite rotor u Tasovčićima, idite obilaznim cestama!

Objavljeno prije

Na sastanku i razgovoru sa predstavnicima MUP-a, Policijske postaje Čapljina i izvođača radova tvrtke HP Investing dogovoreno je sljedeće:

Završni radovi na rotoru Tasovčići bliže se kraju, a oni sa sobom nose određena ograničenja u prometovanju novim rotorom, te se stoga mole vozači za maksimalnu strpljivost u prometu i poštivanje prometnih pravila u nadolazećem razdoblju.

Kako bi zastoji u prometu bili što manji, zamoljavaju se vozači da u nadolazećem razdoblju što manje koriste cestovne pravce koji idu kroz sam rotor, preporuča se koristiti obilazne ceste kroz naselje Nerezi.

  • Zbog izvođenja završnih slojeva tampona i asfalta u samom rotoru dolazit će do povremenih ograničenja u prometovanju za pojedine pravce, stoga se vozači mole za maksimalnu strpljivost i poštivanje prometnih pravila.
  • Prilikom izvođenja završnih radova i prometnih ograničenja, na privozima rotoru bit će postavljena prometna signalizacija o trenutnoj regulaciji prometa, pa se mole vozači da što više koriste obilazne lokalne ceste koji su naznačeni na preglednoj karti.
  • Sve je urađeno u dogovoru sa predstavnicima MUP-a, Policijske postaje Čapljina, koji će biti na raspolaganju izvođaču radova i ispomoći, te ujedno kontrolirati poštivanje nove prometne signalizacije do samog završetka radova.
  • Izvođač se obvezao da će alternativne pravce, pomoćne lokalne ceste, popraviti i poravnati kako bi se promet nesmetano odvijao, a radi se o cesti pored tržnice u Tasovčićima i cesti od saniranog mosta Klepci prema naselju Nerezi.

Javio je Caportal.net.

NEW YORK TIMES TRAVEL SHOW

TZ Dubrovačko-neretvanske županije predstavila ponudu u New Yorku

Objavljeno prije

Od 24. – 26. siječnja 2020. godine održao se sajam New York Times Travel Show u izložbenom prostoru Jacob K. Javits u New Yorku.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije već sedmi put nastupa na ovom najvećem sjevernoameričkom turističkom sajmu.

Naš ovogodišnji nastup je bio u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice, koji je veličine 27m2. Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije, na sajmu NYTTS suizlagačka mjesta su imali Turistička zajednica Grada Zagreba, Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Prvi dan sajma je bio namijenjen isključivo profesionalcima u turizmu kada se nudio veliki izbor seminara o najnovijim turističkim proizvodima, informacije o destinacijama i trendovima putovanja. Druga dva dana otvorena su i za široku publiku i profesionalce.

Na sajmu je sudjelovalo preko 700 izlagača iz 175 različizih zemalja svijeta, a posjetilo ga je oko 35.000 profesionalaca u turizmu.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2019. godini posjetilo 198.227 turista iz SAD (18% više nego godinu ranije), s ostvarenih 546.326 noćenja i porastom od 17% u odnosu na 2018. godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije