Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

GRADONAČELNIK OBIŠAO GLUŠCE

Voda preplavila cestu prema prigradskom naselju Glušci, Milan obećao prijevoz za učenike

Objavljeno prije

Zbog obilnih kiša i povećanog dotoka vode sa pritoka Trebišnica cesta prema naselju Glušci je poplavljena i može se proći samo kombijem ili većim vozilom.

To prigradsko naselje danas je s članovima DVD-a Metković posjetio gradonačelnik Dalibor Milan te obećao kako će zbog nastale situacije biti organiziran prijevoz za učenike.

Ništa bolja situacija nije ni prema općini Zažablje, poplavljen je predio Pologoše (Bijlei Vir), voda je prekrila cestu i prometuje na vlastitu odgovornost.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

42 nova slučaja zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 42 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 23 osobe muškog i 19 osoba ženskog spola: 12 iz Dubrovnika, osam iz Stona i Župe dubrovačke, pet iz Metkovića, dvije iz Konavala i Korčule te jednoj iz Janjine, Kule Norinske, Opuzena, Orebića i Ploča.

Izliječeno je 48 osoba: 18 iz Dubrovnika, osam iz Konavala, šest iz Župe dubrovačke, pet iz Blata, četiri iz Metkovića i Stona, dvije iz Ploča te jedna iz Konavala.

26 ima utvrđenu epidemiološku vezu

U posljednja 24 sata obrađena su 864 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 133 780 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 1116 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 940 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije