Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MALO DRUGAČIJA BOŽIĆNA PJESMA

Elvis Sršen NoA i Reper iz sobe rasplesat će vas ovim veselim funk hitom

Ova pjesma suradnja je Noe i sve poznatijeg Repera iz sobe koji je sudjelovao u stvaranju teksta i odsvirao solo gitaru

Objavljeno prije

Jedna luda funky stvar nam nikad više nije trebala nego ovog Božića. U vremenu u kojem su sva druženja, veselja i čari blagdana zabranjene, neka onda glazba vrati Božić! I kako bolje, nego kroz funk.

Elvis Sršen NoA u studiju je okupio je veselu družinu i nastala je pjesmu „Ludi funky Božić“. Dobra ekipa, dobra glazba, malo veselja i puno smijeha rezultirali su ovom drugačijom i potpuno rasplesanom božićnom pjesmom, piše Net.hr.

Sveznalica 7400xXpx

Za tekst je zaslužna Ana Žalac, a za dobar funk zvuk zaslužni su Oliver Ereš na saxu, Zvonimir Bajević na trubi, Mario Torbica na bas gitari, Elvis Sršen NoA na bubnjevima, klavijaturi i gitari.

Ova pjesma suradnja je Noe i sve poznatijeg Repera iz sobe koji je sudjelovao u stvaranju teksta i odsvirao solo gitaru. Elvis Sršen NoA sve je aranžirao, glazbeno postavio te producentski izmiksao.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Ne preostaje nam puno ovog Božića, nego biti doma, paziti na naše najmilije i čekati da sve ovo prođe… Zato okrećemo na pozitivu, na funk, na ljubav – jer nam svima to treba, posebno ovih blagdana. Bakalar, med, zezancija, dragi ljudi – i što nam više treba?!  Ljube vas NoA i Reper Iz Sobe – vaši Funky djede Mrazovi.

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije