Ostanimo u kontaktu

OPĆINA SLIVNO

Vjernim gostima uručena zahvalnica za 20 godina odabira Blaca kao mjesta za odmor

Objavljeno prije

Smiljan Mustapić, Dragan i Mišo Sršen i Zuzana Kluvankova, Blace

Načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić jučer je, 3. lipnja, na prigodnom domjenku u Blacama gospođi Zuzani Kluvankovi i gospodinu Vladi Kluvankovu iz Slovačke uručio zahvalnicu za 20 godina odabira Blaca kao svog mjesta za odmor.

Zuzana Kluvankova već dugo godina boravi u Apartmanima Sršen u vlasništvu braće Dragana i Miše Sršena, gdje je domjenak i održan, te je u Blace dovela namjanje 100 drugih gostiju. Prošle godine je u mjestu boravila čak pet puta te, kad su u sezoni, sudjeluje i u berbi mandarina.

Ovo joj je pedeseti boravak u Blacama te su tom prilikom braća Sršen za nju i njene prijatelje organizirali druženje na kojem su im uručeni prigodni pokloni, a načelnik Smiljan Mustapić poklonio je i suvenir u obliku neretvanske lađe.

Smiljan Mustapić i Zuzana Kluvankova, Blace

Mustapić kaže da je poslovanje braće Sršen način kako zadržati goste u malim mjestima poput Blaca.

– Mogu reći da je ovo pravi primjer kako se turizam mora radit u našim okvirima. S obzirom na to da su ovo mala mjesta, nemamo posebnih velikih sadržaja i upravo na ovaj način se treba boriti za dovesti goste i zadržati ih. Dva brata Sršen to na najbolji način rade i ja se zahvaljujem njima na tome i, naravno, gošći i gostima koji dolaze i koji promiču naše malo mjesto, našu općinu, a, u prvom redu, i Blace u svojoj zemlji – rekao je Mustapić.

Veselja u Blacama sinoć nije nedostajalo, a dobra atmosfera uz glazbu uživo potrajala je do kasno u noć.

Tekst/Foto: Dalibor Čutura/Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije