Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

Veteranima prvo mjesto, uspješne su bile i ekipe Derek and dominos, Tatjana Munižaba i Pelješki čaglji

Objavljeno prije

U dvadesetsedmom ovogodišnjem izdanju Neretvanskog pub kviza u opuzenskom Motelu Delta, pobjeda je otišla ekipi Veterani koji su upisali ukupno 94 boda, te su uz piće od motela Delta dobili i vrijedne poklon-bonove od Amadeusa, Ploče.

Drugoplasirana ekipa Derek and Dominos je dobila jumbo pizzu u Fast Foodu Ljiljana Opuzen i piće od motela Delta, a upisali su ukupno 85 bodova. Samo pola boda manje je imala ekipa Tatjana Munižaba kojoj je pripao poklon sladoleda Carmel Ice. Četvrtoplasirana ekipa Pelješki čaglji dobila je poklon ulaznice za Kino Pobjeda Metković. U kategoriji Lakiluzer, tura pića za deveto mjesto je pripala ekipi Nisam školovala.

Na ovom kvizaškom druženju sudjelovalo je ukupno 14 kvizaških ekipa, a slijedeći Delta kviz 28/2019 igra se u petak 21. lipnja s početkom u 21 sat.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze koronavirusom niti danas

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzeta 24 uzorka, 22 su negativna, a za 2 se još čekaju rezultati. I danas imamo jednu ozdravljenu osobu, i to iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3125 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je samo jedna osoba te u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije