Ostanimo u kontaktu

BLAGDAN SVIH SVETIH I DUŠNI DAN

Veterani IV. gardijske brigade posjetili grobove svojih poginulih i preminulih suboraca

Objavljeno prije

6

Povodom blagdan Svih svetih i Dušnoga dana, kada se sjećamo svih svojih dragih pokojnika, veterani IV. gardijske brigade, podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju, posjetili su posljednja počivališta poginulih i preminulih suboraca i članova.

U Dubrovniku, Metkoviću, Pločama, Mliništu, Bagalovićima, Slivnu, Peračkom Blatu, Bijelom Viru, Vidu, Borovcima, Doljanima, Gabeli, Grabu, Stubici, Vašarovićima, Trebižatu i Prćavcima na njihovim grobovima zapalili su svijeće. Na grobu pok. Roberta Grizelja u Vitini, koji je kao pripadnik 4.gardijske brigade poginuo na Kupresu 1992. godine, postavili su spomen ploču

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije