Ostanimo u kontaktu

IN HOC SIGNO VINCES

Veterani 4. GBR DNŽ oslikavanjem murala i mimohodom do Spomenika poginulim braniteljima proslavili 25. obljetnicu VRO Oluja

Objavljeno prije

25. obljetnicu VRO Oluja, kojom su oslobođeni okupirani krajevi RH, članovi Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije, kojima se pridružio i gradonačelnik Dalibor Milan, prigodno su proslavili, oslikavanjem murala u Sportskoj ulici u Metković i mimohodom sa svojom zastavom te molitvom i polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća za poginule suborce kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu kralja Tomislava.

Iako je bilo interesa, odustali su od organiziranog odlaska u Knin zbog aktualne situacije oko pandemije COVID-19. U središtu Metkovića u čast 25. obljetnice OLUJE nacrtali su mural s grbom 4.gardijske brigade ispred kojeg su jutros u 9 sati krenuli mimohod sa velikom hrvatskom zastavom i latisnkim sloganom IN HOC SIGNO VINCES (u ovom ćeš znaku pobijediti) sa grba četvrte, do Spomenika poginulim braniteljima na Trgu Kralja Tomislava u Metkoviću gdje su zapaliti svijeće i položiti vijenac.

Svečanost su nastavili uz turnir na buće članova. Za ovu prigodu za ačlanove su izradili i unikatne dresove s kockicama i logom četvrte.

SUMMER COCKTAILS CLOSING WEEKEND

Grey & Padrino Club poziva na Friday Vibes uz promo cijene pića i koktela

Objavljeno prije

Grey & Padrino Club poziva na Friday Vibes i Summer Cocktails closing Weekend Party, uz promo cijene pića, Gin & Cocktails i DJ Druju.

Program počinje od 20,30 sati, a kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se ‘turom’ koktela za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije