Ostanimo u kontaktu

SUSJEDI SRETAN VAM DAN ŽUPE I DAN GRADA

Blagdan je Našašća relikvija sv. Stjepana prvomučenika, Dan župe i Dan grada Opuzena

Svima koji nose imena Stjepan, Stijepo, Stjepo, Stipan, Stipo, Stipica, Stefanija, Krunoslav i Kruno danas čestitamo imendan!

Objavljeno prije

Blagdan Našašća relikvija sv. Stjepana prvomučenika u Opuzenu slavi se danas, 3. kolovoza. Misno slavlje u 10 sati predvodi prof. dr. don Ivan Kešina. Trodnevnicu koja se održava od 31. srpnja u 19 sati predvodi župnik don Ante Antunović.

Kršćanska zajednica imenovala je sv. Stjepana jednim od sedam đakona, brinuo se za siromašne, skrbio za udovice i „isticao se u čistoći i darežljivosti“. Stjepan je zbog širenja svoje vjere uhićen i kamenovan. Nakon Stjepanove mučeničke smrti, njegovo je tijelo preuzeo židovski pismoznanac Gamaliel i pokopao ga u nov grob na svojoj zemlji u blizini Jeruzalema.

Prema tradiciji, oko 415. godine, neki svećenik imenom Lucijan je u ukazanju saznao za grobno mjesto gdje je sahranjen đakon Stjepan. Ostaci tijela sv. Stjepana su iskopani te su kasnije čašćeni i na zapadu; jedan dio relikvija je prenesen u Carigrad, a drugi dio u Rim te zakopan uz tijelo sv. Lovra. Pronalazak moći sv. Stjepana se slavi 3. kolovoza, stoga su obje istinske svetkovine sv. Stjepana Prvomučenika, i ona koja pada 26. prosinca, kad se slavi Stjepanova mučenička smrt i ona koja se slavi 3. kolovoza, na dan pronalaska relikvija sv. Stjepana.

Svima koji nose imena Stjepan, Stijepo, Stjepo, Stipan, Stipo, Stipica, Stefanija, Krunoslav i Kruno danas čestitamo imendan!

NAJBOLJI PROVOD U DOLINI NERETVE

Grey&Padrino Club nastavlja s vrhunskim subotnjim provodima, večeras im stiže Marko Omazić

Objavljeno prije

Grey&Padrino Club nastavlja sa vrhunskim subotnjim provodima, a večeras im u goste stiže Marko Omazić, mlada pjevačka nada koju je šira publika imala priliku upoznati kroz RTL-ov show ”Zvijezde – ljetni hit”.

Program počinje od 20,30 sati, a uz nastup Marka tu je i DJ Druja te promo cijene pića što će i ovu subotu učiniti najboljim mjestom za provod u dolini Neretve.

Svakako pogodnost za izdvojiti su i boca Johnnya 0,7l + 4 soka za samo 250 kuna, ili recimo boca Jack Danielsa 0,7 + 4 soka za 300 kuna.

A kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba, uz tagiranje 3 svoje prijateljice ili prijatelja s kojim dolazite, nagrađuje se ‘turom’ pića za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije