Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOLI KOD SLANOG

Veterani 4. gardijske brigade obilježili 30. obljetnicu nestanka pripadnika izvidničko-diverzantskog voda

Objavljeno prije

U Dolima kod Slanog u subotu je obilježena 30. obljetnica nestanka pripadnika izvidničko-diverzantskog voda 4. gardijske brigade: Fernanda Delucchija, Arnolda Nožića, Alejandra Nestora Patrona, Branka Andreasa Pilsela i Miljenka Tadića koji su nestali u borbi s nadmoćnijim neprijateljskim ratnim brodom na moru kod Dola 23. listopada 1991.  a, čija tijela nikad nisu pronađena.

Uz obitelji nestalih branitelja u programu obilježavanja sudjelovali su veterani 4. gardijske brigade iz Splita i Metkovića, župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima, načelnici općina Ston i  Dubrovačko primorje sa suradnicima i drugi. Kod spomenika nestalim braniteljima sagrađen uz samu obalu mora izaslanstva su položila vijence i zapalila svijeće uz počasni pozdrav pripadnika satnije mornaričko-desantnog pješaštva iz Ploča. Nakon toga na rivi kod spomenika nazočnima su se obratili Drago Pilsel u ime obitelji nestalih branitelja, župan Nikola Dobroslavić zatim izaslanik Predsjednika vlade RH i ministra hrvatskih branitelja, predsjednik udruge 4.gbr iz Splita Hrvoje Pupić-Vurilj i na kraju domaćin Nikola Knežić načelnik općine Dubrovačko primorje. Svetu misu za poginule i nestale branitelje u crkvi Velike Gospe u Dolima služio je mjesni župnik don Jozo Sebežević. Tijekom jutra članovi Ronilačkog kluba veterana 4.gbr čistili su podmorje uz rivu u Dolima.

Udruga veterana 4.gardijske brigade
Podružnica za Dubrovačko-neretvansku županiju

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije