Ostanimo u kontaktu

POBIJEDIMO KORONAVIRUS ODGOVORNIM PONAŠANJEM

Već sada je jasno da je širenju korona virusa doprinijelo neodgovorno ponašanje pojedinaca, #budikoodgovoran

Objavljeno prije

Agencija IMC pokrenula je inicijativu #budikoodgovoran kako bi potaknuli odgovorno ponašanje građana Hrvatske i zajedništva u borbi protiv koronavirusa

– Naime, dok Vlada Republike Hrvatske, Nacionalni krizni stožer i ostale nadležne institucije poduzimaju potrebne korake i mjere, svatko od nas, svojim doprinosom, a prije svega odgovornim ponašanjem, može i mora pomoći u suzbijanju ove pandemije, a čime zajedno možemo postati zemlja primjer te osigurati zdraviju i bolju budućnost za sve nas. – stoji u uvodu priopćenja Agencije IMC koja pokreće inicijativu #budikoodgovoran.

Upravo zato, navode dalje, odlučili su krenuti od sebe samih i svojim primjerom i doprinosom učiniti potreban korak.

– Na stranici www.budikoodgovoran.com nalaze se sve potrebne informacije o koronavirusu, koje se ažuriraju u stvarnom vremenu, a jednako tako tu su i korisni savjeti i preporuke za ponašanja u novonastaloj Korona situaciji. Čvrsto vjerujemo da promjena kreće od svakog pojedinca, i da širenjem ispravnih modela ponašanja i navika, itekako možemo utjecati na sadašnjost, ali i budućnost, – ističu iz Agencije IMC.

Svi koji žele postati (KO)odgovorni dobrodošli su priključiti se putem web stranice www.budikoodgovoran.com ili Facebook stranice Budikoodgovoran te tako postati dio tima odlučnih za pobjedu u najvažnijoj utakmici 21. stoljeća.

– Vrijeme je za (KO)odgovornost, vrijeme u kojem svaka minuta znači bogatstvo, a svaka pojedinačna odgovornost jedan život više. Dolazi vrijeme u kojem mladi spašavaju starije, vrijeme kada opet trebamo pokazati da znamo i možemo zajedno. Pridružite nam se!, – pozivaju iz agencije IMC te dodaju:

– Smatramo da i mi, koji se bavimo komunikacijama, svojim angažmanom možemo značajno doprinijeti zajedničkom cilju – zaustavljanju širenja virusa i umanjenju posljedica na zdravlje ljudi i hrvatsko gospodarstvo.

Nadalje, iz primjera zemalja u okruženju, već sada je jasno da je širenju virusa doprinijelo neodgovorno ponašanje pojedinaca i olako shvaćanje ozbiljnosti virusa na koje je značajno utjecala i komunikacija blagih simptoma kod mlađe populacije. Međutim, poznato je kako ovaj virus, koji se iznimno lako i brzo širi, može biti smrtonosan za građane starije dobi. U Hrvatskoj je, prema podacima DZS-a iz 2016. godine, čak 1.106.056 građana u dobi iznad 60 godina, – istaknuli su! #budikoodgovoran

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Vid danas bez vode

Objavljeno prije

Gradski vodovod obavještava korisnike vodnih usluga u naselju Vid, da će danas 28.5.2020. od 10:00 do 14:00 sati. zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Molimo korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije