Ostanimo u kontaktu

SOLIDARNOST NA DJELU

Štand naše sugrađanke Nikoline sutra poklanja dozu agruma i sezonskog voća svima koji se zaustave

Objavljeno prije

Hvale vrijedna akcija naše sugrađanke Nikoline Primorac, članice OPG Zvonko Jerković, koji imaju štand sa voćem u Opuzenu.

U utorak, 17.ožujka, u znak solidarnosti u ovoj pomalo kriznoj situaciji poklanjju mandarine, limun, kumkvat i ostalo sezonsko voće svima koji se zaustave u povratku iz Dubrovnika ili na bilo koji drugi način žele navratiti.

Štand na koji inače uvijek možete doći po svoju dozu agruma nalazi se u blizini INA benziske i Friga Bonsai u Opuzenu.

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije