Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAJTRAŽENIJI NATPIS ‘DOŠAO SAM ZBOG JANJETINE’

Uspješna poslovna priča našeg Metkovca, Luciana Protrke, koji je sa suprugom izgradio vrhunski biznis

Objavljeno prije

Foto: Makarska-danas.com

Luciano i Ksenija Protrka nisu ni slutili kako će jedan odlazak na svadbu uskoro promijeniti njihovu poslovnu svakodnevnicu. Naime, na toj svadbi oduševili su se kućicom za fotografiranje u kojoj su se gosti mogli slikati i instant fotografiju sačuvati kao uspomenu.

Luciano Protrka, Fotkaonica

Nije trebalo dugo da pribave svoju kućicu i opremu za fotografiranje i okušaju se u tom biznisu koji je, čini se, postao iznimno popularan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Evo prošlog vikenda smo bili na jednom vjenčanju u susjednoj BiH do šest ujutro. Oko naše kućice vladala je takva gužva da je mlada u jednom trenutku došla do okupljenih svatova i pitala: Pa dobro, hoće li itko plesati? – smije se Ksenija Protrka.

Prvo službeno predstavljanje Fotkaonice zbilo se na lanjskom Craft festivalu u Makarskoj i zainteresiranost posjetitelja potaknula ih je da odrade cijelu sezonu u sklopu ribarskih večeri.

Ove godine, pak, domaći i turisti neće moći koristiti usluge Fotkaonice u gradu jer, otkriva nam Ksenija, jednostavno imaju previše posla na svadbama i drugim događanjima na kojima organizatori traže njihove usluge, i to od Slavonije do Bosne i Hercegovine. Ponuda u Fotkaonici od prvog dana se širila pa se klijenti tako mogu slikati sa smiješnim rekvizitima, šaljivim naočalama, perikama, šeširima a od nedavno i natpisima koji su, kažu Protrke, izrazito popularni.

Protrka, Fotkaonica

A na svadbama, za koje su rasprodani čak i u 2020-oj godini najtraženiji natpis s kojim se uzvanici mogu fotografirati jest – ‘Došao sam zbog janjetine’.

Piše: R. I./Makarska-danas.com

RADOVI NA PUKNUĆU VODOVODNE MREŽE

Ulica Put Narone kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulici Put Narone, da će danas 08.08.2022. od 9:30 do 11:30 zbog radova na iznenadnom puknuću na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda mole za razumijevanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije