Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

NAJTRAŽENIJI NATPIS ‘DOŠAO SAM ZBOG JANJETINE’

Uspješna poslovna priča našeg Metkovca, Luciana Protrke, koji je sa suprugom izgradio vrhunski biznis

Objavljeno prije

Foto: Makarska-danas.com

Luciano i Ksenija Protrka nisu ni slutili kako će jedan odlazak na svadbu uskoro promijeniti njihovu poslovnu svakodnevnicu. Naime, na toj svadbi oduševili su se kućicom za fotografiranje u kojoj su se gosti mogli slikati i instant fotografiju sačuvati kao uspomenu.

Luciano Protrka, Fotkaonica

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Nije trebalo dugo da pribave svoju kućicu i opremu za fotografiranje i okušaju se u tom biznisu koji je, čini se, postao iznimno popularan.

– Evo prošlog vikenda smo bili na jednom vjenčanju u susjednoj BiH do šest ujutro. Oko naše kućice vladala je takva gužva da je mlada u jednom trenutku došla do okupljenih svatova i pitala: Pa dobro, hoće li itko plesati? – smije se Ksenija Protrka.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Prvo službeno predstavljanje Fotkaonice zbilo se na lanjskom Craft festivalu u Makarskoj i zainteresiranost posjetitelja potaknula ih je da odrade cijelu sezonu u sklopu ribarskih večeri.

Ove godine, pak, domaći i turisti neće moći koristiti usluge Fotkaonice u gradu jer, otkriva nam Ksenija, jednostavno imaju previše posla na svadbama i drugim događanjima na kojima organizatori traže njihove usluge, i to od Slavonije do Bosne i Hercegovine. Ponuda u Fotkaonici od prvog dana se širila pa se klijenti tako mogu slikati sa smiješnim rekvizitima, šaljivim naočalama, perikama, šeširima a od nedavno i natpisima koji su, kažu Protrke, izrazito popularni.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Protrka, Fotkaonica

A na svadbama, za koje su rasprodani čak i u 2020-oj godini najtraženiji natpis s kojim se uzvanici mogu fotografirati jest – ‘Došao sam zbog janjetine’.

Piše: R. I./Makarska-danas.com

ROKO TOLIĆ 740/300px

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Od ponedjeljka nastava u svim školama u županiji po modelu A

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije; sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, a nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ; dao je preporuku osnivaču srednjih škola na području doline Neretve da od 10. svibnja učenici svih razrednih odjeljenja idu na nastavu po modelu A.

Napominjenmo kako će tako od ponedjeljka 10. svibnja učenici svih osnovnih i srednjih škola u cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji normalno pohađati nastavu, odnosno po modelu A.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

 

 

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

 

 

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije