Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

U-GYM BODY CLUB

Uskoro počinje program Ultimate Kids

Objavljeno prije

Budući da je nova godina već širom otvorila svoja vrata, Ultimate Sports Gym teretana je u nju odlučila ući s nekim novim projektima.

Jedan od njih je Univerzalna sportska škola za dvije dobne skupine – 7 i 8 godina te 9 i 10 godina. Škola s radom započinje 20. siječnja, a svi oni koji su zainteresirani mogu doći u Ultimate Gym i vidjeti o čemu se zapravo radi.

Cilj programa univerzalne sportske škole je uključivanje što većeg broja najmlađih u sportske aktivnosti, odnosno stvaranje navike svakodnevnog tjelesnog vježbanja. Djeca će pod stručnim nadzorom naših kineziologa Branimira Vučkovića, Ivana Obšivača i Zdravka Kurana na zanimljiv i primjeren način učiti osnovne oblike kretanja te osnovne elemente brojnih sportova. Također, ova univerzalna sportska škola može predstavljati temelj za stvaranje budućih vrhunskih sportaša.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Stoga iz Ultimate Gym teretane pozivaju roditelje da dođu sa svojom djecom u U-Gym i omoguće im da stvore navike za zdrav život.

Više informacija na kontakte: +385 99 4052 675 – Branimir Vučković; +385 (20) 358 638 – U-Gym.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije