Ostanimo u kontaktu

MILAN POTPISAO PREDUGOVOR

Uskoro kreće postavljanje umjetne trave na pomoćno igračište NK Neretva

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao predugovor s izvršnim direktorom HNS-a Marijanom Kustićem čime je i službeno započela procedura koja će rezultirati umjetnim travnjakom na pomoćnom igralištu NK Neretva.

– Tim predugovorom HNS iskazuje spremnost dobave i ugradnje umjetne trave na unaprijed pripremljenu podlogu, koju će financirati Grad Metković iz svoga proračuna. Uskoro krećemo s postupkom raspisivanja Javne nabave pripremne podloge, a nakon završetka svih faza ulaganja te realizacije cjelokupnoga projekta ukupna vrijednost investicije bit će oko 2 milijuna kuna uvećanih za vrijednost PDV-a.

Hvala HNS-u na iskazanoj spremnosti financiranja postavljanja umjetne trave na pomoćnom igralištu kojega će za treninge i utakmice koristiti 350 korisnika svih uzrasnih kategorija NK Neretva i ŽNK Neretva, osim seniora. To je nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu te stvaranja boljih uvjeta za treniranje našim sportašima, a posebice djeci, na čemu smo mnogo radili u posljednje četiri godine, – izjavio je Milan.

DJEČJE RADOSTI

Zabava za najmlađe je počela, u gradski park su stigli napuhanci!

Objavljeno prije

Napokon nešto novo za mališane u našem gradu, na njihovo veliko zadovoljstvo u gradski park danas su stigli napuhanci, veliki dvorci sa toboganom!

Početak zabave za mališane krenuo je jutros od 9 sati i trajat će do večeras do 21 sat.

Napuhanci Metković u svojoj ponudi imaju veliki ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’ napuhanac koji će se rotirati iz tjedna u tjedan tijekom metkovskog ljeta.

Napuhanci su veliki hit u cijeloj Hrvatskoj i Metković je prvi grad u našoj županiji sa tom ponudom. Više informacija, slika i videa o samim Napuhancima Metković pronađite na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije