Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MILAN POTPISAO PREDUGOVOR

Uskoro kreće postavljanje umjetne trave na pomoćno igračište NK Neretva

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao predugovor s izvršnim direktorom HNS-a Marijanom Kustićem čime je i službeno započela procedura koja će rezultirati umjetnim travnjakom na pomoćnom igralištu NK Neretva.

– Tim predugovorom HNS iskazuje spremnost dobave i ugradnje umjetne trave na unaprijed pripremljenu podlogu, koju će financirati Grad Metković iz svoga proračuna. Uskoro krećemo s postupkom raspisivanja Javne nabave pripremne podloge, a nakon završetka svih faza ulaganja te realizacije cjelokupnoga projekta ukupna vrijednost investicije bit će oko 2 milijuna kuna uvećanih za vrijednost PDV-a.

Hvala HNS-u na iskazanoj spremnosti financiranja postavljanja umjetne trave na pomoćnom igralištu kojega će za treninge i utakmice koristiti 350 korisnika svih uzrasnih kategorija NK Neretva i ŽNK Neretva, osim seniora. To je nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu te stvaranja boljih uvjeta za treniranje našim sportašima, a posebice djeci, na čemu smo mnogo radili u posljednje četiri godine, – izjavio je Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RADOVI NA PUKNUĆU VODOVODNE MREŽE

Ulica Put Narone kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulici Put Narone, da će danas 08.08.2022. od 9:30 do 11:30 zbog radova na iznenadnom puknuću na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda mole za razumijevanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije