Ostanimo u kontaktu

30. obljetnice od osnutka postrojbe

Župan Dobroslavić i zamjenik Cebalo na obilježavanju 30. obljetnice osnutka Specijalne jedinice policije GROF

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sudjelovali su u srijedu u obilježavanju 30. obljetnice od osnutka postrojbe Specijalne jedinice policije GROF

Župan Dobroslavić nazočio je u Platu u bazi IJP središnjem programu te tom prigodom istaknuo kako su Grofovi dali ogroman doprinos u obrani naše županije.

”Ova jedinica je ponos Dubrovačko-neretvanske županije te je uz ostale postojbe koje su sudjelovale u obrani u Domovinskom ratu dala ogromni doprinos obrani naše županije i RH. Nažalost najhrabrije i najbolje uvijek prate žrtve i njima se klanjamo, posebno poginulim pripadnicima ove postrojbe. Da nije ovakvih postrojbi i želje cijelog hrvatskjog naroda za slobodom i samostalnosti naše države ne bismo danas imali Hrvatsku. To ćemo uvijek pamtiti i naše vrijednosti temeljit ćemo na vrednotama iz Domovinskog rata.  Mi to u Dubrovačko-neretvanskoj županiji radimo sve ove godine i nikada se nećemo umoriti”, rekao je župan Dobroslavić koji je ovom prilikom preuzeo i plaketu u znak zahvalnosti za pomoć i doprinos Dubrovačko-neretvanske županije udruzi SJP GROF.

Uoči prigodnog programa u Platu, na dubrovačkom gradskom groblju Boninovo položeni su vijenci za sve stradale branitelje i civile u Domovinskom ratu. Vijence su položili i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije na čelu sa zamjenikom Joškom Cebalom.

DJEČJE RADOSTI

Zabava za najmlađe je počela, u gradski park su stigli napuhanci!

Objavljeno prije

Napokon nešto novo za mališane u našem gradu, na njihovo veliko zadovoljstvo u gradski park danas su stigli napuhanci, veliki dvorci sa toboganom!

Početak zabave za mališane krenuo je jutros od 9 sati i trajat će do večeras do 21 sat.

Napuhanci Metković u svojoj ponudi imaju veliki ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’ napuhanac koji će se rotirati iz tjedna u tjedan tijekom metkovskog ljeta.

Napuhanci su veliki hit u cijeloj Hrvatskoj i Metković je prvi grad u našoj županiji sa tom ponudom. Više informacija, slika i videa o samim Napuhancima Metković pronađite na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije