Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NOVE RADOSTI

Uređeno igralište Dječjeg vrtića Metković

Objavljeno prije

Završeni su radovi na projektu uređenja postojećega igrališta Središnjega dječjeg vrtića u Metkoviću.

U sklopu radova postavljena su nova igrala te nova antistres podloga prilagođena propisanim dimenzijama sigurnosnih zona. Gumene ploče debljine su 4 cm u sigurnosnim zonama, a prostor između ploča zasipa se tucanikom granulacije 0-8 mm te debljine 4 cm kako bi se izravnala gornja površina.

– Ukupna vrijednost izvedenih radova je 514.236,88 kn s PDV-om, a sufinancirani su sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade te Grada Metkovića.
Grad Metković lani je realizirao i projekt ‘Odvodnja viška voda u obuhvatu Dječjeg vrtića’, kojim je ispod cijele površine igrališta postavljena odvodna mreža od drenažnih cijevi. Tim projektom riješen je dugogodišnji problem plavljenja igrališta, koji bi nastajao prilikom oborina, istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije