Ostanimo u kontaktu

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

Upisi u početne plesne tečajeve za osnovce

Objavljeno prije

Plesna škola Calypso najavljuje početak novih plesnih tečajeva za osnovce od subote, 28. rujna. Tada će imati početne vježbe na koje će ulaz biti slobodan.

Predškolci i djeca od 1. do 3. razreda će imati početne vježbe u 17 sati, dok će mladi osnovci od 4. do 8. razreda vježbe imati u 18:30.

Najmlađi će učiti plesati valcere, polku, foxtrot, cha-cha-cha i ostale plesove, dok će druga skupina, osim spomenutih, plesati i salsu, bachatu, mambo, rumbu, sambu, swing, jive, disco-fox, rock’n’roll, a od modernih plesova moći će naučiti hip-hop i break dance program za početnike.

Plesni program podijeljen je po stupnjevima, a vježbe se izvode jednom tjedno, subotom u trajanju od 90 minuta u dvorani Osnovne škole Stjepana Radića.

Foto: kid101

ŠKOLSTVO

Obavijest za roditelje i učenike povodom najavljenog štrajka za petak

Objavljeno prije

Prema najavi sindikalnih povjerenika, u petak, 15. studenoga 2019., najavljen je štrajk u kojem će sudjelovati članovi Sindikata i zaposlenici koji se štrajku pridruže. Za vrijeme štrajka učitelji neće održavati nastavu.

Osnovne škole u Metkoviću će sukladno mogućnostima organizirati nastavu i druge primjerene oblike odgojno-obrazovnog rada i brige za učenike.

Iz metkovskih škola mole roditelje da redovno prate obavijesti na mrežnim stranicama škola, gdje će se redovito i pravovremeno objavljivati sve obavijesti i eventualne izmjene.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije