Ostanimo u kontaktu

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

Upisi u početne plesne tečajeve za osnovce

Objavljeno prije

Plesna škola Calypso najavljuje početak novih plesnih tečajeva za osnovce od subote, 28. rujna. Tada će imati početne vježbe na koje će ulaz biti slobodan.

Predškolci i djeca od 1. do 3. razreda će imati početne vježbe u 17 sati, dok će mladi osnovci od 4. do 8. razreda vježbe imati u 18:30.

Najmlađi će učiti plesati valcere, polku, foxtrot, cha-cha-cha i ostale plesove, dok će druga skupina, osim spomenutih, plesati i salsu, bachatu, mambo, rumbu, sambu, swing, jive, disco-fox, rock’n’roll, a od modernih plesova moći će naučiti hip-hop i break dance program za početnike.

Plesni program podijeljen je po stupnjevima, a vježbe se izvode jednom tjedno, subotom u trajanju od 90 minuta u dvorani Osnovne škole Stjepana Radića.

Foto: kid101

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije