Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NEMA VIŠE UČITELJA I PRIJATELJA

Umro je Vinko Medak (1939.-2021.)

Objavljeno prije

Umro je Vinko Medak  pok. Ivana-Ivića. Prema vlastitoj želji tiho je sahranjen u krugu obitelji, uže rodbine i prijatelja na groblju sv. Jure u Desnama.

Bio je nastavnik povijesti i geografije, izvrstan učitelj i ravnatelj Osnovne škole Kula Norinska. Načitan, veseo i prijateljski raspoložen prema svima.

Sveznalica 7400xXpx

Gotovi svi članovi njegove obitelji su prosvjetni radnici. Sedamdesetih godina prošlog stoljeća zajedno smo u njegovom „Austinu“ putovali u školu u Nova Sela. Osim što je učenicima pružao širok spektar znanstvenih spoznaja i poučavao ih životu, bio je tih godina i jedan od aktivnih sudionika Hrvatskog proljeća, zajedno s pokojnim književnikom Vladimirom Pavlovićem. Bio je jedan od aktivnijih osnivača ONK Metković 1975. U nogometnom smislu bio je vratar, pa je bio i jedan od prvih trenera u tek osnovanom klubu.

Surađivao je u Neretvanskom zborniku , i u nizu drugih kulturno-sportskih i društvenih događaja u Metkoviću i u Kuli Norinskoj.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za njim tuguju supruga Slavka, sin Darko, kćeri i Ivana i Aleksandra, unuci, brat Nikola ,zetovi , rodbina i prijatelji.

Vječna ti slava i hvala, počivaj u miru dragi prijatelju !

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije