Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POSLODAVCI TEŠKO DO RADNIKA

Ni u dolini Neretve nema dovoljno radnika

Objavljeno prije

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je za područje doline Neretve ukupno 29 natječaja za nova radna mjesta, na određeno ili  na neodređeno .

Čini se da se neki natječaji ponavljaju po nekoliko puta pa nije teško zaključiti kako i u dolini Neretve nedostaje radnika.

U Metkoviću tvrtke traže tridesetak građevinskih radnika raznih struka i jednog inženjera, a njihovi vlasnici vjeruju da će im se javiti makar dio od potrebnog broja traženih radnika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vlasnički prijevozničkih tvrtki u Metkoviću i Pločama traže vozače zbog povećanja opsega poslova, ali se čini da ih teško nalaze. Ljekarne su u potrazi za farmaceutima, ali nemaju puno sreće, kao ni vlasnici ugostiteljskih objekata u potrazi za konobarima.

Činjenica je da je veći broj Neretvana našao poslove u Dubrovniku ili drugdje na obali s obzirom na turističku sezonu. Isto tako je činjenica da su deseci vozača i radnika drugih zanimanja otišli na rad u Irsku ili u Njemačku i da se ne misle tako brzo vraćati.

Vlasnicima tvrtki koji trebaju radnu snagu svakako nije nimalo lako. Ukoliko ugovore poslove a nemaju dovoljno radnika , te poslove nije lako okončati .

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije